Βιολογικός καφές Ονδούρας!
11.11.2021

Τα Coffee Berry, μετά το λανσάρισμα των δύο limited edition καφέδων Finca Villa Colombia και Organic Decaffeinated Mexico που τόσο πολύ αγαπήσατε, συνεχίζουν το ταξίδι τους σε νέους γευστικούς προορισμούς. Αυτή τη φορά σας ταξιδεύουν στην Ονδούρα, εμπλουτίζοντας τη γκάμα τους με τον Decaffeinated Honduras Single Origin. Πρόκειται για έναν ξεχωριστό βιολογικό καφέ με πλούσια γεύση και άρωμα.

Η μέθοδος αποκαφενοποίησης που ακολουθείται για την παραγωγή του, είναι η CO2. Η διαδικασία, δεν περιλαμβάνει οποιαδήποτε χημικά και μας χαρίζει ένα απολαυστικό ρόφημα καφέ, διατηρώντας αναλλοίωτα όλα τα γευστικά χαρακτηριστικά του.

Σημειώνεται ότι, «βιολογικός» χαρακτηρίζεται ο καφές που προέρχεται από φυτά που καλλιεργούνται χωρίς τη χρήση φυτοφαρμάκων ή/και χημικών λιπασμάτων, με όλα τα υλικά καλλιέργειας να είναι βιολογικά. Οι φάρμες από τις οποίες προέρχεται  ο Decaffeinated Honduras Single Origin φέρουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και αποτελούνται από ένα συνεταιρισμό μικρών παραγωγών, τον Cafés Finos de Corquin (CAFICO), που έχει ως στόχο του την προστασία του περιβάλλοντος. Το μικροκλίμα της περιοχής εξασφαλίζει τις κατάλληλες συνθήκες για την καλλιέργεια φυτειών καφέ υψηλής ποιότητας.