Γιορτάζουμε την Παγκόσμια μέρα καφέ με τον ΠΑΣΥΚΑΦ.
28.09.2020

Μπορείς να προσφέρεις #MeEnaPotiriKafe

Ο καφές αποτελεί αδιαμφισβήτητα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας όλων και για πολλούς είναι ταυτισμένος με το πρωινό ξύπνημα, την ενέργεια που χρειάζονται για να συνεχίσουν τη μέρα τους αλλά και την χαλαρή διάθεση του Σαββατοκύριακου. Μία τόσο αγαπημένη συνήθεια λοιπόν, δεν θα μπορούσε να μην έχει τη δική της μέρα! Ο Διεθνής Οργανισμός Καφέ όρισε το 2015, την 1η Οκτωβρίου ως την Παγκόσμια Μέρα Καφέ και τα Coffee Berry έχουν κάθε λόγο να τη γιορτάζουν!

Τα Coffee Berry γιορτάζουν για 3η συνεχόμενη χρονιά την Παγκόσμια ημέρα καφέ προσφέροντας στον μη κερδοσκοπικό φιλανθρωπικό Οργανισμό, ΠΑΣΥΚΑΦ. Με την αγορά κάθε συλλεκτικού ποτηριού Coffee Berry που σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για τον σκοπό αυτό, 2€ προσφέρονται στον ΠΑΣΥΚΑΦ για όλο το μήνα Οκτώβριο. Τα συλλεκτικά eco-friendly επαναχρησιμοποιούμενα ποτήρια είναι φτιαγμένα από ανακυκλώσιμα υλικά και βρίσκονται διαθέσιμα σε 53 σημεία Coffee Berry εντός των Φούρνων Ζορπάς Παγκύπρια και σε επιλεγμένα σημεία σε Λευκωσία και Λάρνακα στην τιμή των €5.75.

Μπορείς κι εσύ να προσφέρεις συναισθήματα και χαμόγελα, όπως ακριβώς αυτά που λαμβάνεις #MeEnaPotiriKafe Coffee Berry! Σε συνεργασία με τον ΠΑΣΥΚΑΦ γιορτάζουμε και φέτος μαζί την Παγκόσμια ημέρα καφέ, με άλλη μία προσφορά αγάπης από τα Coffee Berry των Φούρνων Ζορπάς.