Τα Coffee Berry γιορτάζουν την Παγκόσμια Μέρα Καφέ με το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα
22.09.2021

Αποτελεί ένα από τα αγαπημένα ροφήματα των ανθρώπων σε ολόκληρο τον πλανήτη. Ο λόγος για τον καφέ που για πολλούς αποτελεί πρωινή τελετουργία, για άλλους συντροφιά στη δουλειά ακόμη και αφορμή για συνάντηση με την παρέα. 

Με γνώμονα τη σημαντική θέση που έχει πλέον στις καθημερινές συνήθειες μας, από το 2015 η 1η Οκτωβρίου καθιερώθηκε από τον Διεθνή Οργανισμό Καφέ ως η Παγκόσμια Ημέρα Καφέ,  γιορτάζοντας έτσι την ποικιλομορφία, την ποιότητα και το πάθος που χαρακτηρίζει τον τομέα του καφέ. Είναι μια μέρα για τους λάτρεις του καφέ να μοιραστούν την αγάπη τους για το προϊόν και να υποστηρίξουν τα εκατομμύρια των αγροτών που καλλιεργούν τη μεγάλη γκάμα διαφορετικών κόκκων, σε διάφορες χώρες του κόσμου. Η ημέρα αυτή για τα Coffee Berry, παραδοσιακά αποτελεί αφορμή για προσφορά στην κοινωνία, την υγεία, την επιστήμη και στον συνάνθρωπό μας.

Φέτος με μήνυμα «μία δόση αγάπης», από τις 27 Σεπτεμβρίου έως και τις 6 Οκτωβρίου, τα καταστήματα Coffee Berry θα προσφέρουν ποσό ύψους 0,50€ από την πώληση κάθε συσκευασίας με κάψουλες καφέ στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των δράσεων του, που συνδυάζουν τον εθελοντισμό με την εξειδικευμένη επιστημονική υποστήριξη, εξυπηρετώντας αποτελεσματικά και άμεσα, τις ανάγκες των ασθενών με αιματολογικές κακοήθειες.

Οι συσκευασίες βρίσκονται προς πώληση σε όλα τα καταστήματα Coffee Berry μέσα από τους περισσότερους Φούρνους Ζορπάς και σε επιλεγμένα σημεία στη Λάρνακα όπως το Metropolis Mall, στην Αγία Νάπα και τη Λευκωσία. Σύντομα ανοίγουν τις πόρτες τους και στην Λεωφόρο Μακαρίου και οδό Λήδρας στη Λευκωσία.

Μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά! #InternationalCoffeeDay